Gør Wish-kunder til dine kunder

Feb 1, 2019 10:30:14 AM | Nederlands Gør Wish-kunder til dine kunder

Få det bedste ud af de ekstra kunder, som Local Pickup giver dig

Få det bedste ud af de ekstra kunder, som Local Pickup giver dig

Efter at have tilmeldt sig har små virksomheder fået nye kunder og øget deres salg gennem Wish’s Local Pickup-program. Vi spurgte nogle af vores mest succesfulde butikspartnere og fandt ud af, at mange af dem praktiserer de samme strategier for markedsføring og planlægning. Her er deres tips, som kan hjælpe dig til at få det bedste ud af de ekstra kunder, du får inden for døren, og gøre Wish-brugere til dine kunder. 

Tips til planlægning

Gør Local Pickup-programmet nemt og effektivt

1. Lær instruktionerne for Afhent nu og Send til butik udenad

Træn dine medarbejdere, så de alle er klar over, hvordan Local Pickup fungerer. Gør programmets trin til en videnskab, så de bruger mindre tid på at fuldføre Afhent nu- og Send til butik-ordrer og mere tid på at sælge til Wish-kunderne.

2. Arranger ordrerne

Placer dine pakker i rækkefølge, så afhentningen går hurtigere og kører på skinner. Arranger Send til butik-pakker alfabetisk og Afhent nu-varer efter kategori.

3.Opbevar afventende Afhent nu-ordrer ved kassen

Dette sparer både jeres tid og kundernes tid, hvilket er positivt for alle de involverede. Glade kunder resulterer i gentagne salg og gode anmeldelser!

Salgstips

Gør Wish-kunder til dine kunder

1. Tal med kunderne om dine produkter og tjenester

Lad være med at køre så fast i afhentningsprocessen, at du glemmer konverteringen. Fortæl alle afhentningskunder om din butik! Vores mest succesfulde butikker afsætter tid til at interagere med kunderne og tale om det, de sælger. Dette er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring din service i lokalområdet på og få det meste ud af de ekstra kunder!

2. Uddel løbesedler

Hr. El Mahfoud, ejer af den parisiske butik l’Euro Quincaillerie, deler sit bedste tip. Han udskriver “små stykker papir eller løbesedler og giver dem til Wish-kunderne, når de kommer ind i butikken for at hente en ordre. Dette er en nem måde at fortælle kunderne om [hans] butik på”

3. Tilbyd kuponer for at opnå gentagne salg

Lok Wish-kunderne tilbage til din butik ved at uddele kuponer til fremtidige køb sammen med hver ordre. Dette er en fantastisk måde at få tilbagevendende kunder på!

Vil du have flere tips? Følg vores sociale medier, for at få vigtige nyheder om Local Pickup-programmet.

Blog: https://blog.local.wish.com/

Youtube: https://www.youtube.com/c/wishlocal

Facebook: https://facebook.com/wishlocalapp

Instagram: https://www.instagram.com/wishlocalapp/

Ofte stillede spørgsmål: https://www.wish.com/​local/​program-faq


Written By: rmedeirosestrada